Dansschool Maex
Home Nieuws en evenementen Cursussen Dansavonden Contact Foto's

Het betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben".

Het is vooral leuk! Naar de les gaan samen met mijn vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!

Het is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kunt meedoen. Zowel vrouwen als mannen, maar ook kinderen kunnen deelnemen.

Het is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.
 

 

WAT IS BOKWA?
Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining die zich momenteel heel snel verspreid over de hele wereld.
Bokwa deelnemers tekenen letters en cijfers met hun voeten tijdens het beoefenen van een energieke cardio workout routine. Dit alles op actuele hedendaagse muziek. Het concept dat geschikt is voor elke leeftijd schrijft al dansend de letters en cijfers zoals bijvoorbeeld de L,3.J en K en vele andere combinaties op de vloer.

BOKWA IS ANDERS!
Geen getelde stappen
Omdat de Bokwa stappen gestructureerd zijn en gebaseerd op de vormen van letters en cijfers heeft Bokwa geen telling nodig bij het maken van de stappen zoals bij een traditioneel 8-tellen systeem dat gebruikt wordt bij de meeste fitness programma’s.
Voel simpelweg de muziek en beweeg op de beat ervan samen met de andere deelnemers binnen de groep.
Geen choreografie!
Als je eenmaal de stappen kent volgens de structuur van Bokwa is deze van jou en dans je hetzelfde als andere Bokwa deelnemers in bijvoorbeeld Taiwna, Australië, Engeland of de U.S.A. Bokwa is echt universeel.
Hedendaagse actuele populaire radiohits
We doen Bokwa op wereldse muziek die past bij het globale publiek. De muziek geeft je volop energie. Het zijn vaak dezelfde titels die je hoort op je autoradio.
Iedereen kan meedoen aan Bokwa
Omdat de passen gestructureerd zijn als letters en cijfers kan iedereen eenvoudig meedoen. Zelf kids vanaf 4 jaar maar ook als u de 70 al gepasseerd, mannen en vrouwen. Mensen met 2 linker benen en mensen die absoluut niet kunnen dansen. Iedereen deelt een geweldige ervaring in zijn eigen groep.